Workshop Cucina Italiana

Kelly leert u koken

In deze workshop gaan we op reis in Italië, want elke streek kent zijn eigen gerechten.

We zeggen elkaar goedendag met een aperol spritz.

We draaien onze handgemaakte cavatelli met basilicum en een tomatensaus, een gerecht uit Puglia. De Italianen nemen dit la cucina povera, omwille van het relatief weinig aantal ingrediënten. Aan smaak zal het zeker niet ontbreken.

De pizza komt uit Napels, we maken onze eigen versie van de pizza napolitana. Oorspronkelijk een boerengerecht, nu een klassieker.

Venetië leert ons de geheimen van de risi e bisi. Een risotto om uw vingers van af te likken.

Tot slot mogen we de buccellato van Lucca, Toscane niet vergeten, in de vorm van een ciambella, met anijs en krenten, We sluiten de workshop af met een lemoncello.

Lees het recept van Kelly’s zelfgemaakte pasta. 

Workshop Cucina Italiana – minimum 8 pers. – Richtprijs €75 pp – offertes op maat beschikbaar – via contact meer informatie en boekingen.