Workshop Concentration Food

Kelly leert u koken

Wanneer eten we wat best in combinatie met sport of een zware werkdag? De workshop concentration food of sport food wordt gegeven door Ien Vitse, gediplomeerd (sport) diëtist en chef-kok. In deze workshop worden recepten geherformuleerd tot een gezonde variant. We verdiepen ons in het ontbijt, snacks en enkele hoofdgerechten. 

Op het menu staat als ontbijt een magere yoghurt met granola en chia-rood fruit confituur, amandelovaaltjes met citroen, havermouttaart met courgette en blauwe bessen, haver-kokosmakronen

Erna leren we no cheat-snacks en hapjes maken; met ‘Zoete’ frietjes en zelfgemaakte ketchup, bloemkool-lookbrood, croque camembert met nectarines, zelfgemaakte zaden crackers met wortel-kurkumaspread.

Als hoofdgerecht maken we een Gerstrisotto met butternut en salie, linzen-broccoli curry, gezonde groenten-noten-geitenkaas quiche zoete-aardappel schotel.

Lees het recept van Kelly’s favoriete groentenbrood op onze blog! 

Workshop Sweetness and Sugar – minimum 8 pers. – Richtprijs €75 pp – offertes op maat beschikbaar – via contact meer informatie en boekingen.