Blog

<h3> Souq – Pop-Up Kelly de kok en Noah tijdens de Genste Feesten </h3

Souq – Pop-Up Kelly de kok en Noah tijdens de Genste Feesten

Tijdens de Gentse feesten bundelen Noah en Kelly de kok hun goesting voor goed eten in een pop-up concept: Souq. Ook voor grote groepen!

Lees meer

<h3> Tagliatelle met tomaten en basilicumsaus </h3

Tagliatelle met tomaten en basilicumsaus

In de workshop La Cucina Italia neemt Kelly jou mee doorheen de verschillende streken van Italië – met elk zijn eigen gerechten.

Lees meer

<h3> Zuid-Afrikaans stoofpotje in een Braaimaster</h3>

Zuid-Afrikaans stoofpotje in een Braaimaster

In onze workshop Kuierkos maken we een traditioneel Zuid-Afrikaans stoofpotje.

Lees meer
<h3> Groentenplatbrood – een glutenvrije snack </h3>

Groentenplatbrood – een glutenvrije snack

In onze workshop Concentration food maken we dit supervoedzame alternatief voor brood.

Lees meer
<h3> Hazelnootmerengue – een zoete zonde </h3>

Hazelnootmerengue – een zoete zonde

In onze workshop Sweetness and Sugar maken we vier zoete heerlijkheden, waaronder Merengue niet mag missen.

Lees meer
<h3> How to dim sum – Kelly’s favoriet </h3>

How to dim sum – Kelly’s favoriet

Dim sum, of letterlijk vertaald hapjes die je hart stelen, zijn gefrituurde en gestoomde kleine hapjes die in de zuidelijke Chinese keuken vaak voorkomen

Lees meer
<h3> Za’adar – een Libanese smaakexplosie </h3>

Za’adar – een Libanese smaakexplosie

Kelly de kok neemt haar en uw gasten graag mee op een culinaire ontdekkingsreis. Met onze Libanese workshop – Stories from Beirut – vlieg je naar…

Lees meer